Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sezonowe słodkości.
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 125
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 172
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 125
Prosta i łatwa w przygotowaniu, kolorowa, sycąca i pyszna. Doskonała na każdą...
Odsłon: 172
Składniki
Śliwki umyć, osuszyć, podzielić na połówki, usuwając pestki. Ciasto: Z podanych składników zarobić na stolnicy ciasto półkruche, rozwałkować, włożyć do nasmarowanej tłuszczem blachy. Na ciasto wyłożyć pokrojone owoce. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st, przez 40- 50 minut. Po upieczeniu ciasto można posypać cukrem pudrem.
Smacznego.
Przepisy Desery
Desery
Najlepsza babka cytrynowa na świecie
Desery
Ciasto z serem
Desery
Babka dyniowa z kremowym serkiem
Desery
Babka drożdżowa
Najlepsza babka cytrynowa na świecie
Przetestowaliśmy kilka, a nawet więcej, przepisów na babkę cytrynową, zanim z...
Odsłon: 346
Ciasto z serem
Moje dzisiejsze ciasto to ciasto czekoladowe z masą serową. Jest proste w wyk...
Odsłon: 292