Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 779
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 435
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 779
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
blaszkę o wymiarach 24/36 cm wyłożyć papierem do pieczenia
ciasto czekoladowe : margarynę razem z czekoladą roztopić w kąpieli wodnej,wymieszać,a następnie odstawić aby wystygła,Jajka ubić razem z cukrem i szczyptą soli.Dodać mąkę,kakao,proszek do pieczenia oraz dodać roztopioną czekoladę z margaryną,zmiksować,wyłożyć na blachę odkładając 1 szklankę ciasta
masa serowa : ser zmielić ,jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym,dodać ser i mąkę,zmiksować.Masę serową wyłożyć na ciemne ciasto,na ser wyłożyć resztę ciemnego ciasta,obie masy można delikatnie wymieszać widelcem
piec w temperaturze 180 - 200 stopni