Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i lekkie jak obłoczek,serdecznie polecam:)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 139
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 139
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1773
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 491
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15664
Składniki
Na spód blaszki 25/25cm ułożyć biszkopty. Galaretki 2szt agrestowe rozpuścić w szklance gorącej wody. W misce zmiksować ser i śmitanę. Dodać przestudzoną galaretkę i zmiksować.Gdy masa będzie tężała wyłożyć na biszkopty i dać w chłodne miejsce. Galaretki cytrynowe 2 szt,rozpuścić w 1/2 l gorącej wody i przestudzić. Jogurt dać do miski ,dodać zimne galaretki i zmiksować. Zimne wylać na pierwszą masę. Ananasa obrać ,pokroić w plastry,wyciąć twardy środek i podzielić na mniejsze kawałki. Ułożyć na drugiej warstwie. Śnieżkę ubić z 3/4 szkl mleka na sztywno. Dać na ananasy . Ciasto wynieść w chłodne miejsce.
Smacznego życzę!