Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto toffi"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Białka ubij z cukrem, dodaj żółtka, mąki, proszek. Piecz 30 minut w temp. 180°C. Śmietanę ubij z cukrami i śmietan-fixami. Kawę rozpuść w gorącej wodzie, ostudź.
Biszkopt nasącz ponczem. Masę krówkową podgrzej, posmaruj nią biszkopt. Ułóż biszkopty nasączone ponczem. Wierzch udekoruj masą śmietanową i galaretką.
<strong>Pani Katarzyna Jędrzejewska</strong>Źródło: Dobry Tydzień