Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe ,smaczne i nie drogie a do tego można zrobić z innymi owocami ,jeszcze trochę będą jagody polecam!!!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Składniki
Jajka ubić na pusztsty krem z cukrem i małym strumieniem wlewać olej i pużniej wodę.
Mąkę wymieszać zproszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym i połączyc z jajkami.
Truskawki obtoczyć w mące i układać na ciasto .Ciasto wylać do okrągłej foremki z kominkiem. Czekoladę pokroić drobno i posypać ciasto.
Pieć w tem.180st.przez 30-35 min.po upieczeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego!!!