Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatnie kwaskowy,mało słodki ala serniczek na zimno...bez pieczenia ;-)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11890
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16223
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5174
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11890
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16223
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5174
Składniki
Do jogurtów wlać tężejącą 1 galaretkę (rozpuszczoną w 1 szkl wrzątku + 1 łyżeczka żelatyny) i zmiksować przez 1 min.Przełożyć "ciasto" do tortownicy wyłożonej biszkoptami.Posypać borówkami i zalać zimną galaretką (rozpuszczoną w 1,5 szkl wrzątku + 1 łyżeczka żelatyny) Wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO