Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite i szybkie w wykonaniu ,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1968
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2665
Składniki
Jajka o temp. pokojowej ubijamy z cukrem na puch ,następnie powoli dolewamy masło cały czas ubijając .Maki przesiewamy i dodajemy do ciasta mieszając łyżką .Ciasto wylewamy na tortownice 26 cm ,następnie brzoskwinie posypujemy mąką i układamy na ciasto .wstawiamy do nagrzanego piekarnika 175st C pieczemy 45-50 minut .Po upieczeniu posypać cukrem pudrem .Można dodać też innych owoców .