Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne ciasto na niedzielny deser do kawki.
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 568
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 803
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 182
Sałatka kolorowa w smaku wyjątkowa to kuskus perłowy, marchewka młoda karmeli...
Odsłon: 568
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 803
Przepis na pyszną i aromatyczną frittatę z salami, pomidorami, papryką, czerw...
Odsłon: 182
Składniki
Wykonanie: Żółtka jajek, margarynę, cukier, jogurt, i kilka kropel aromatu utrzeć na pulchną masę. Następnie wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, dokładnie wymieszać i połączyć z ubitą na sztywno pianą z białek. Lekko wymieszać łyżką, przelać do przygotowanej foremki, ułożyć na cieście pokrojone obrane gruszki i posypać migdałami. Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 180-190 stopni i piec około 45 minut.
Przepisy Desery
Desery
Mazurek czekoladowo bakaliowy i z białej czekolady
Desery
Babka migdałowa jak dawniej
Desery
Mazurki wielkanocne
Desery
Keks
Mazurek czekoladowo bakaliowy i z białej czekolady
Mazurki wielkanocne są pełne smaków, różnych kształtów i wzorów. Te tradycyjn...
Odsłon: 16
Babka migdałowa jak dawniej
Babki na święta się wypieka, każdy na nie czeka. Są duże, małe i malutkie, z...
Odsłon: 22