Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, lekkie i puszyste ciasto, szybko się robi, można dodawać dowolny rodzaj owoców, zależnie od sezonu, doskonały z rabarbarem, przed letnim sezonem na owoce fajnie znać ten przepis
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Składniki
1. masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym, dodawać po 1 jednym żółtku, ucierać, dodać olej, mąkę z proszkiem, wymieszać, 2. białka ubić na sztywno, dodać do ciasta, delikatnie wymieszać, dodać pokrojone w kostkę jabłka, wymieszać, wyłożyć na blaszkę, piec ok 35-40 min w 180 st, 3. przed podaniem posypać cukrem pudrem, smacznego