Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne wilgotne ciasto z lekka kruszonka
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
jajka ucieramy z cukrem na puszysta mase dodajemy olej maslanke make i proszek do pieczenia wylewamy na wysmarowana tluszczem blaszke posypujemy dowolnymi owocami
10 lyzek oleju 10 luzek cukru i 10 lyzek maki zagniatamy rekami na kruszonke posypujemy ciasto i pieczemy 50 min w 180 stopniach ciasto na duza blaszke