Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śmietanowo-kokosowe nadzienie i porzeczki,pycha
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2328
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18082
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2055
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2328
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18082
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2055
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników podzielić na pół i chłodzić w lodówce 2 godziny.Masa:Białka ubić ze szczypą soli stopniowo dodając cukier,śmietanę,budyń ,mąkę i kokos.Połowę ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na to wylać masę z białek i śmietany na wierz poukładać porzeczki a na górę zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. godziny w 180 stopniach ,po wystudzeniu polać ciasto polewą.Życzę smacznego.