Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śmietanowo-kokosowe nadzienie i porzeczki,pycha
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 773
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425021
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10697
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 773
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425021
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10697
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336972
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników podzielić na pół i chłodzić w lodówce 2 godziny.Masa:Białka ubić ze szczypą soli stopniowo dodając cukier,śmietanę,budyń ,mąkę i kokos.Połowę ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na to wylać masę z białek i śmietany na wierz poukładać porzeczki a na górę zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. godziny w 180 stopniach ,po wystudzeniu polać ciasto polewą.Życzę smacznego.