Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śmietanowo-kokosowe nadzienie i porzeczki,pycha
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3085
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1401
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25888
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3085
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1401
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników podzielić na pół i chłodzić w lodówce 2 godziny.Masa:Białka ubić ze szczypą soli stopniowo dodając cukier,śmietanę,budyń ,mąkę i kokos.Połowę ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na to wylać masę z białek i śmietany na wierz poukładać porzeczki a na górę zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. godziny w 180 stopniach ,po wystudzeniu polać ciasto polewą.Życzę smacznego.