Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śmietanowo-kokosowe nadzienie i porzeczki,pycha
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1262
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 644
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1262
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 644
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników podzielić na pół i chłodzić w lodówce 2 godziny.Masa:Białka ubić ze szczypą soli stopniowo dodając cukier,śmietanę,budyń ,mąkę i kokos.Połowę ciasta zetrzeć na tarce o grubych oczkach na to wylać masę z białek i śmietany na wierz poukładać porzeczki a na górę zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. godziny w 180 stopniach ,po wystudzeniu polać ciasto polewą.Życzę smacznego.