Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa jak dla mnie :) jest najlepsza.Można zrobić z czym tylko chcemy.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8615
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8615
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1837
Polecam.
Odsłon: 532
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuszczamy -masło, cukier, wodę. W osobnym naczyniu mieszamy mleko z kakao. Gdy masa z masła, wody i cukru będzie lekko chłodna wlewamy ją do mleka wymieszanego z kakaem. Mieszamy najlepiej ręką .Masa odchodzi ładnie od ręki. Wkładamy do foremki i chłodzimy w lodówce dwie godziny.