Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekolada na gorąco to kolejna propozycja na zimne wieczory, którą na pewno Was rozgrzeje.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 93
Składniki
Gorącą czekoladę wykonuję się dość prosto i szybko. Tak na prawdę gdy macie wszystkie potrzebne produkty możecie zrobić ją w każdej chwili. Zaczynamy. Do rondelka wlewamy śmietankę i mleko, zaczynamy podgrzewać. Następnie dodajemy kakao oraz czekoladę. Ciągle mieszając aby rozpuściła się Nam czekolada dodajemy przyprawy. Wszytko razem zagotowujemy i Nasza czekolada na gorąco jest gotowa. Mówiłem, że szybko i prosto. Smacznego!