Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladki na precelkach to słodko słona opcja dla najbardziej wymagających podniebień... czekolada ( w moim przypadku z płynnym toffi )w połączeniu ze słonymi precelkami w pierwszym momencie daję w ustach uczucie jakby czekoladowego ciasteczka, jednak po chwili czuć słony smak, który dodaję każdej czekoladce charakteru, polecam wszystkim szukającym nowych ciekawych smaków :)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104327
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5899
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 104327
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2029
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5899
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5897
Składniki
Precelki rozłożyć na papierze do pieczenia, na każdym poukładać kostkę czekolady (ja miałam duże kostki, więc przekroiłam każdą na pół), następnie włożyć do rozgrzanego piekarnika (180 C) na ok 5 min ( aż czekolada lekko się roztopi. Wyjąć z piekarnika, ostudzić na kratce. Czekoladki można posypać od razu po wyjęciu z piekarnika kolorową posypką. Smacznego !