Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne czekoladowo-sezamowe babeczki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7940
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7940
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3257
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Składniki
Czekolady rozpuszczamy nad parą wodną. Dodajemy mleko zagęszczone 7/5 %, wsypujemy ziarna sezamu . 4 foremki do typowych babeczek smarujemy olejem i napełniamy ciepłą czekoladą. Wstawiamy do lodówki na min. 1/2 godziny, lub do zamrażalnika. Czekoladki dobrze wychodzą z foremek , jak nie to proponuję na moment zanurzyć je w gorącej wodzie. Można użyć mniejszych foremek.