Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Boski duet...granat i czekolada:) Nie czekaj...zrób!!!
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 95
Sznycle krakowskie to ciekawa odmiana klasycznych mielonych, z dodatkiem mięs...
Odsłon: 2525
Polecam.
Odsłon: 124
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 95
Sznycle krakowskie to ciekawa odmiana klasycznych mielonych, z dodatkiem mięs...
Odsłon: 2525
Polecam.
Odsłon: 124
Składniki
Czekoladę z mlekiem skondensowanym podgrzewamy do rozpuszczenia. Część owoców granatu mieszamy z masą czekoladową.Wylewamy na wcześniej przygotowaną blaszkę. Pozostały granat wysypujemy na wierzch. Wkładamy do lodówki i po 2 godzinach możemy już kroić nasze krówki.