Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne letnie ciasto z sezonowymi owocami.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 673
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 48
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 221
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 354
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4633
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 673
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 48
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 221
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 354
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4633
Składniki
1. Jajka, cukier i cukier waniliowy miksujemy na puszystą masę. 2. Wlewamy olej i miksujemy kilka minut. 3. Wsypujemy obie mąki, proszek do pieczenia oraz kakao i miksujemy na gładkie ciasto. Dodajemy jagody i mieszamy za pomocą łyżki. 4. Ciasto przekładamy do blaszki o wymiarach około 21x25cm wcześniej wyłożonej papierem do pieczenia. 5. Ciasto pieczemy przez około 40 minut w 180 stopniach. 6. Gotowe! Smacznego!