Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dziecinnie proste, wilgotne, pyszne muffinki
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 641
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 123
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 187
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 641
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 123
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 187
Składniki
W jednej misce należy wymieszać sypkie składniki, w drugiej mokre. Następnie płynne przelać do sypkich i wymieszać łyżką do połączenia składników. Na końcu dodać truskawki i jeszcze raz delikatnie wymieszać. Foremki do muffinek wyłożyć papilotkami i napełnić każdą do ok. 3/4 wysokości. Piec ok. 20 - 25 minut w temperaturze 180ºC. Smacznego ;-)