Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Składniki
Ryż gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Po ugotowaniu, studzimy ryż. Budyń gotujemy według wskazówek na opakowaniu. Budyń lekko studzimy ( co raz mieszamy, by nie zrobił się kożuch).
Budyń dzielimy na porcję, dodajemy ryż, według upodobań ;) Smacznego! :)