Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy!???? Fit!???? Po prostu HIT!????
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1321
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 255
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1321
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 255
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 50
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 44
Składniki
Jeśli nie macie gotowego sernikowego to zmielcie twaróg z melakserze.
Następnie do garnka wlewamy śmietankę, kakao, cukier puder, pokruszoną czekoladę (zostawcie trochę do starcia na wierzch) i rozpuszczamy.
Twaróg mieszamy z serkiem, ziarenkami wanilii i skrobią kukurydzianą. Dosładzamy wedle uznania. Dodajemy krem czekoladowy i mieszamy wszystko dokładnie.
Wlewamy do formy i pieczemy 60-70 min 180 stopni. Ostudzony posypujemy startą czekoladą.