Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladowy!???? Fit!???? Po prostu HIT!????
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4533
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1592
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 479
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2397
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4533
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1592
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 479
Składniki
Jeśli nie macie gotowego sernikowego to zmielcie twaróg z melakserze.
Następnie do garnka wlewamy śmietankę, kakao, cukier puder, pokruszoną czekoladę (zostawcie trochę do starcia na wierzch) i rozpuszczamy.
Twaróg mieszamy z serkiem, ziarenkami wanilii i skrobią kukurydzianą. Dosładzamy wedle uznania. Dodajemy krem czekoladowy i mieszamy wszystko dokładnie.
Wlewamy do formy i pieczemy 60-70 min 180 stopni. Ostudzony posypujemy startą czekoladą.