Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cztery fakty o szczypiorku"
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 76
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Zwalcza bakterie i wirusy
Dzięki zawartości witaminy C oraz siarki, szczypiorek działa odkażająco i chroni przed infekcjami. Skraca też czas trwania stanów zapalnych dróg odechowych.
Pobudza apetyt i wzmaga trawienie
Ma ostry zapach i specyficzny smak, zachęcając do jedzenia. Wspomaga też perystaltykę jelit i zapobiega przewlekłym zaparciom.
Zmniejsza ciśnienie
Jego słony smak zastępuje sól, co ogranicza ilość wody i korzystnie wpływa na krążenie.Źródło: Takie jest życie