Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Delikatny mus z rumową nutką"
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Czekoladę stop. Wystudź. Dodaj do niej jogurt i serek. Dosyp cukier puder. Ubij mikserem. Żelatynę namocz w zimnej wodzie, a kiedy spęcznieje, rozpuść, podgrzewając. Połącz ją z masą czekoladową. Wlej zapach rumowy.
Śmietanę ubij. Domieszaj do masy. Przelej ją do płaskiego naczynia i wstaw do lodówki na 3 godziny. Porcje musu nabieraj łyżeczką i formuj łezki. Posyp posiekaną czekoladą i orzechami.Źródło: Tina