Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z orzeźwiającego grejpfruta to z pewnością idealny pomysł na deser w upalne letnie dni. smacznego! :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14584
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19646
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14584
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19646
Składniki
Żelatynę rozpuścić według przepisu. Z żółtego grejpfruta wycisnąć sok (ok. 200 ml). Czerwony sparzyć, obrać, usunąć białą skórkę. Miąższ pokroić na plasterki.
ogurt połączyć z sokiem z żółtego owocu, cukrem i cukrem waniliowym. Stale mieszając, dolewać żelatynę. Na sztywno ubić śmietanę, dodać do jogurtu, dokładnie wymieszać.
Do pucharków włożyć kawałki czerwonego grejpfruta i krem. Wstawiać na 1 godz. do lodówki