Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser, śniadanie czy też słodka przekąska, połączenie jogurtu ze świeżymi owocami sprawdzi się o każdej porze dnia
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88425
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11729
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1858
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88425
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11729
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1858
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na połówki. Biszkopty połamać na kawałki.
Jogurt wymieszać z cukrem pudrem, esencją waniliową i skórką cytrynową.
W pucharkach układać warstwami jogurt, kawałki biszkoptów i truskawki.
Gotowy deser posypać płatkami migdałowymi i czekoladą w proszku.