Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, łatwy i szybki do przygotowania.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 36
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2102
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4101
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 36
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 820
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2102
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4101
Składniki
Do głębokiego naczynia wsypać umyte maliny, wlać zimne mleko, zmiksować..
Dodać miód, nasiona chia i syrop klonowy, wymieszać.
Przelać do pucharków.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem wymieszanym z śmietan fixem, włożyć do pucharków na deser z nasionami.
Maliny podlać niedużą ilością wody, dodać cukier, rozgotować. Gorący mus wymieszać z galaretką malinową, ostudzić. Tężejącą wylać na śmietanę w pucharkach, oziębić.