Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny, łatwy i szybki do przygotowania.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15242
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15242
Składniki
Do głębokiego naczynia wsypać umyte maliny, wlać zimne mleko, zmiksować..
Dodać miód, nasiona chia i syrop klonowy, wymieszać.
Przelać do pucharków.
Śmietanę ubić z cukrem pudrem wymieszanym z śmietan fixem, włożyć do pucharków na deser z nasionami.
Maliny podlać niedużą ilością wody, dodać cukier, rozgotować. Gorący mus wymieszać z galaretką malinową, ostudzić. Tężejącą wylać na śmietanę w pucharkach, oziębić.