Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na deser z udziałem truskawek i kakao.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odstawiamy do stężenia.
Herbatniki kruszymy ręcznie lub za pomocą blendera.
Śmietankę ubijamy dodając kakao.
Galaretkę nakładamy do szklanek lub pucharków. Na wierzch nakładamy mus kakaowy. Posypujemy pokruszonymi herbatnikami. Ozdabiamy truskawkami.