Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na deser z udziałem truskawek i kakao.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1323
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 233
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1323
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 233
Składniki
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Odstawiamy do stężenia.
Herbatniki kruszymy ręcznie lub za pomocą blendera.
Śmietankę ubijamy dodając kakao.
Galaretkę nakładamy do szklanek lub pucharków. Na wierzch nakładamy mus kakaowy. Posypujemy pokruszonymi herbatnikami. Ozdabiamy truskawkami.