Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest na 6 salaterek, mi troszkę kremu zostało, ale z tym akurat nie ma problemu:)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Składniki
Ubić śmietanę.W osobnym naczyniu do sera mascarpone dodać cukier puder i wymieszać. Do tej serowej masy stopniowo dodawać ubitą śmietanę i mieszać drewniana łyżką. Takim sposobem otrzymamy pyszny krem.
Na dno każdej salaterki kładziemy maliny, po bokach salaterek wykładamy nasączone wcześniej w kawie biszkopty i następnie nakładamy krem. Dekorujemy kakaem i czekoladą. Wkładamy do lodówki przynajmniej na 1-2 godzinki.