Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecone przez koleżankę, oczywiście wypróbowane.Trochę przeze mnie zmodyfikowane.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 802
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3981
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1379
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 802
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11173
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3981
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1379
Składniki
Galaretkę rozpuścić 1 1/2 szklanki gorącej wody wystudzić.Truskawki zmiksować,połączyć z galaretką.Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu.Do pucharków skruszyć po trzy bezy,następnie ostrożnie wlać tężejącą masę truskawkową,wstawić do lodówki gdy stężeje położyć ubitą śnieżkę, udekorować truskawkami