Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U mnie w domu spałaszowano go, gdy tylko pojawił się na stole. Polecam!
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 716
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22740
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15104
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4836
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45334
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 716
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22740
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15104
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4836
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45334
Składniki
W 11/2 szklanki gorącej, przegotowanej wody, rozpuścić galaretkę. Wystudzić. Następnie dać do lodówki. Gdy zacznie zastygać, wymieszać dokładnie z jogurtem. W ten sposób powstanie biały krem. Można go jeszcze dać na 1-2 minuty do lodówki, aby stężał. Następnie składać deser. Na dno pucharków biszkopty całe lub pokruszone. Na to warstwa kremu, rozebranych na cząstki mandarynek i znów krem. Na wierzch umyte winogrona. Deser przyozdobić biszkopcikiem. Można podawać od razu.