Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto urozmaicać menu swoje i rodziny, a także próbować nowych smaków. Deser, który polecam, jest tak łatwy w wykonaniu, że bez trudu zrobi go nawet dziecko.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1295
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1221
Składniki
Do garnka wlać mleko kokosowe. Dodać kakao, cukier puder i tapiokę. Gotować na małym ogniu, aż całość zgęstnieje i będzie mieć konsystencję budyniu. Proces gotowania to jakieś 10-15 minut. Należy cały czas mieszać. Jeszcze ciepły deser przelać do pucharków. Przyozdobić wiórkami kokosowymi. Można oczywiście wykorzystać te, które zostały po zrobieniu mleka kokosowego. O tym we wcześniejszym moim przepisie.