Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki deser o mocno czekoladowym aromacie.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 763
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1403
Składniki
Smietane, budyn i cukier ubijac mikserem az krem bedzie sztywny. Gotowy mus nalozyc do plastikowego worka z odcietym rozkiem. Wycisnac krem na ciasteczko, przykryc nastepnym i tak powtorzyc dwa razy (na kremie konczac). Gotowy deser udekorowac dodatkowa smietana, listkiem miety i czekoladowa ozdoba.
Budyn, ktorego uzylam to taki, ktory mozna przyrzadzic bez gotowania, miksujac jedynie z zimnym mlekiem. Ciesteczka, ktorych uzylam nosza nazwe Mr.Christies chocolate wafels i sa bardzo czesto uzywane do deserow bez pieczenia. Ozdoby wykonalam z roztopionej masy czekoladowej, ktora wlalam do specjalnie do tego przeznaczonych foremek. (candy mold)