Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-05-2014
pyszny, sycący, rozpływający się w ustach ekspresowy deser :-)
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 7
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 92
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 34
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 7
Polecam.
Odsłon: 141
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 92
Składniki
Śnieżkę ubić na sztywno z zimnym mlekiem, herbatniki pokruszyć na małe kawałki, truskawki oczyścić i obrać z szypułek, pokroić na ćwiartki lub mniejsze kawałki. W szklankach lub pucharkach układać warstwami: herbatniki, mus jabłkowy, śnieżka, truskawki, herbatniki, śnieżka, truskawki. Schłodzić kilka godz. w lodówce. Smacznego :-)