Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 09-05-2014
pyszny, sycący, rozpływający się w ustach ekspresowy deser :-)
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Śnieżkę ubić na sztywno z zimnym mlekiem, herbatniki pokruszyć na małe kawałki, truskawki oczyścić i obrać z szypułek, pokroić na ćwiartki lub mniejsze kawałki. W szklankach lub pucharkach układać warstwami: herbatniki, mus jabłkowy, śnieżka, truskawki, herbatniki, śnieżka, truskawki. Schłodzić kilka godz. w lodówce. Smacznego :-)