Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 33 Ocena: 103
Dodano: 02.12.2020
Odsłon: 102
3-4 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Truskawki myjemy, kroimy na kawałki. Kilka odkładamy do dekoracji.
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy.
Na dnie pucharków układamy kawałki owoców. Zalewamy galaretką i wstawiamy do lodówki pod skosem do stężenia.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem.
Na warstwę galaretki nakładamy bitą śmietanę. Gotowy deser ozdabiamy truskawkami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

fafiatko 03 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Pycha, az mi sie zachcialo i robie taraz truskawki w galaretce :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 03 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Super:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Dariusz-D 02 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Cudo.Pozdrawiam serdecznie:-)
0 Kto głosował? | Odpowiedz