Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty w wykonaniu deser w biało-czerwonych barwach.
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 210
Składniki
Truskawki myjemy, kroimy na kawałki. Kilka odkładamy do dekoracji.
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy.
Na dnie pucharków układamy kawałki owoców. Zalewamy galaretką i wstawiamy do lodówki pod skosem do stężenia.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem.
Na warstwę galaretki nakładamy bitą śmietanę. Gotowy deser ozdabiamy truskawkami.