Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty w wykonaniu deser w biało-czerwonych barwach.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2114
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 855
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 48
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2114
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4117
Składniki
Truskawki myjemy, kroimy na kawałki. Kilka odkładamy do dekoracji.
Galaretkę przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy.
Na dnie pucharków układamy kawałki owoców. Zalewamy galaretką i wstawiamy do lodówki pod skosem do stężenia.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem.
Na warstwę galaretki nakładamy bitą śmietanę. Gotowy deser ozdabiamy truskawkami.