Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko 3 składniki. Kto nie lubi takich prostych, szybkich i smacznych deserów.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12830
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7236
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4723
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12830
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5733
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7236
Składniki
Galaretkę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jabłko myjemy , obieramy , kroimy w paski a potem na drobne kawałeczki i dodajemy do ciepłej galaretki. Do pucharków wkładamy kilka ciasteczek krakersów w czekoladzie. Potem nakładamy zimną ale jeszcze dość płynną galaretkę. Na wierzch kładziemy krakersy. Czekamy do zastygnięcia galaretki