Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budyń na wiele sposobów, to mój ulubiony deser z dzieciństwa. Można go jeść z musami, kawałkami owoców, polany czekoladą lub ulubionym sokiem. Jest również bazą znakomitych kremów, jak również dodatkiem do mojej ulubionej szarlotki :)
garnek do gotowania mleka, nóż, deska do krojrnia, salaterki
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3186
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 605
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3186
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 605
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
Budyń ugotować wg. przepisu na opakowaniu. Rozlać do dwóch miseczek. Posypać pokrojonymi w kostkę owocami, pokrojoną w kostkę czekoladą, orzechami i polać syropem. Podawać na ciepło lub na zimno.