Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie znalazłam idealny jak dla mnie przepis :) Zapraszam do siebie http://charlottegotuje.blogspot.com/ :) * przepis z wielkie zarcie
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 112
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 112
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 41
Składniki
Do miski wrzucić platki owsiane, otręby, mąkę, proszek do pieczenia, posiekane rodzynki (wcześniej sparzone wrzątkiem) i cynamon i wszystko ze sobą połączyć. W drugiej misce wymieszać jajko, olej i mleko. Dodać mieszankę do suchych składników i wszystko dokładnie wymieszać. Łyżką formować na papierze do pieczenia ciasteczka i piec 10min w 200st C (a najlepiej sprawdzać kiedy będą już gotowe )