Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wreszcie znalazłam idealny jak dla mnie przepis :) Zapraszam do siebie http://charlottegotuje.blogspot.com/ :) * przepis z wielkie zarcie
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2520
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 333
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52554
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 529
U nas mówi się łysy drożdżowiec albo pajtok. Takie czyste ciasto. Nawet jak...
Odsłon: 2520
Jestem pewna, że czegoś takiego nie próbowaliście. ;) Przysmak wigilijny to c...
Odsłon: 333
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52554
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 529
Składniki
Do miski wrzucić platki owsiane, otręby, mąkę, proszek do pieczenia, posiekane rodzynki (wcześniej sparzone wrzątkiem) i cynamon i wszystko ze sobą połączyć. W drugiej misce wymieszać jajko, olej i mleko. Dodać mieszankę do suchych składników i wszystko dokładnie wymieszać. Łyżką formować na papierze do pieczenia ciasteczka i piec 10min w 200st C (a najlepiej sprawdzać kiedy będą już gotowe )