Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są pyszne, na pewno lepiej smakują niż wyglądają na moim zdjęciu
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 46
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
wszystkie składniki wymieszać mikserem, ciasto musi być bardziej gęste niż na naleśniki
gofrownicę posmarować odrobiną oleju i włączyć do gorącej gofrownicy wlewać po ok. 4 łyżki ciasta pozostawić porcję na 4-5 min podawać z cukrem pudrem , dżemem lub bitą śmietaną