Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można zrobić własnoręczne krówki, zamiast kupować je w sklepie.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w garnku, doprowadzić do wrzenia cały czas mieszając. Gdy masa zgęstnieje i zmieni kolor na beżowy, zdjąć garnek z ognia i ucierać kilka minut. Gęstniejącą masę wylac do foremki wyłożonej folią aluminiową, odstawić do zastygnięcia. Pokroić na kawałki nożem posmarowanym olejem, cukierki zawinąć w celofan.