Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie lody z maszynki są fajne bo ja osobiście nie lubię takich mocno zmrożonych ale jeśli Wy nie lubicie takich to po zakręceniu lodów możecie miskę wstawić jeszcze na jakieś 30 minut do zamrażarki. A teraz zerknijcie na przepis, może Was zainspiruje i zrobicie swoje wariacje lodowe.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1958
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 53
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1958
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 53
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 171
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 160
Składniki
Jagody, cukier puder i glukozę oraz jogurt zblendować w blenderze. Zimną śmietanę ubić i dodać do masy jagodowej. Delikatnie wymieszać.
Przygotować maszynkę do lodów( wcześniej wstawić miskę do zamrażarki na około 24 godziny ), włączyć ją i przez specjalny otwór wlewać masę na lody. Kręcić lody 30 minut a potem można jeszcze miskę z gotowymi lodami wstawić dodatkowo na 20 minut. Ja lubię takie od razu z maszynki, więc od razu można nakładać do miseczek i zajadać.