Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe i łatwy w przygotowaniu deser
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7896
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 306
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3133
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 596
Składniki
Do blendera wrzucamy zamrożone truskawki i etapami, powoli blendujemy je. Co jakiś czas ściągamy łyżką truskawki ze ścianek blendera. Kiedy tryskawki będą robić się kremowe dodajemy stałą część mleka kokosowego i ksylitol do smaku.
Wykładamy lody do pucharków i dekorujemy je w dowolny sposób.