Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo kruche i efektowne serduszka
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 744
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 79
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 744
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2846
Składniki
Zarobić kruche ciasto, przed dokładnym połączeniem podzielić na pół i do jednej dodać kakao. Schłodzić w lodówce ok 1 godz. Wałkować cienko, wykrawać dowolne kształty (u mnie serca i serduszka), potrzebne są foremki małe i duże. W dużym sercu wyciąć małe i w puste miejsce włożyć małe innego koloru. piec ok 15 min w 180". Po upieczeniu można sklejać po 2 kwaśnym powidłem. Smacznego.