Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo kruche i efektowne serduszka
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 217
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 142
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 522
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 217
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 142
Dzisiaj danie z podrobów czyli ozorki w sosie chrzanowym , danie proste i łat...
Odsłon: 522
Składniki
Zarobić kruche ciasto, przed dokładnym połączeniem podzielić na pół i do jednej dodać kakao. Schłodzić w lodówce ok 1 godz. Wałkować cienko, wykrawać dowolne kształty (u mnie serca i serduszka), potrzebne są foremki małe i duże. W dużym sercu wyciąć małe i w puste miejsce włożyć małe innego koloru. piec ok 15 min w 180". Po upieczeniu można sklejać po 2 kwaśnym powidłem. Smacznego.