Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 407
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3142
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 586
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3689
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 261
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 407
Składniki
Ubić jajka z ksylitolem, dodać olej, przesianą mąkę, sodę oraz cynamon. Wymieszać mikserem, a potem dodać starta na jarzynowej tarce dynię oraz suszone wiśnie i delikatnie całość wymieszać łyżką. Ciasto przełożyć do formy( u mnie mała forma sylikonowa 21 cm). Piec 50 minut w 180 stopniach. Wystudzone ciasto można posypać cukrem pudrem zrobionym ze zmielonego ksylitolu.
Więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/