Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis zjebany z leksza, tam jakas odzywka bialkowa byla (no chyba nie), ale da sie i tak wykorzystac dynie
DYNIA
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19298
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13062
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232162
Składniki
upiecz dynie w 180st 20 min ostudz, zblenduj
do zblendowanej dyni dodac imbir, cynamon, cukier, make, proszek do pieczenia, jajo
rozdzielic na dwie czesci, do jednej dodac kakao przekladanymi warstwami umiescic w zaroodpornym naczyniu piec 180st przez 30min do suchego patyczka
DODATKOWO mozna by zrobic polewe, aaale ja bym polecala poki cieple po prostu polozyc kostki czekolady na wierzch, jak sie rozpuszcza rozsmarowac ladniej