Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli mamy mieć niespodziewanych gości, a nie mamy nic słodkiego do kawy to polecam to ciasto. Robi się je ekspresowo. Składniki podane na blachę o wymiarach 22x33
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424843
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424843
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy do momentu aż masa będzie jednolita. Jabłka obieramy ze skórki, wydrążamy środek i kroimy w większą kostkę. Wrzucamy do masy i mieszamy.
Ciasto przelewamy do brytfanki i pieczemy ok 1 godz. Do tak zwanego suchego patyczka. Smacznego.