Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli mamy mieć niespodziewanych gości, a nie mamy nic słodkiego do kawy to polecam to ciasto. Robi się je ekspresowo. Składniki podane na blachę o wymiarach 22x33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 92
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do miski i miksujemy do momentu aż masa będzie jednolita. Jabłka obieramy ze skórki, wydrążamy środek i kroimy w większą kostkę. Wrzucamy do masy i mieszamy.
Ciasto przelewamy do brytfanki i pieczemy ok 1 godz. Do tak zwanego suchego patyczka. Smacznego.