Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Faszerowane jajka w orzeszkach"
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 194
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 466
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 885
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 194
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź. Nożem przekrój na pół, uważając, by nie popękały skorupki. Wyjmij środki, posiekaj. Natkę i czosnek posiekaj. Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle.
Posiekane jajka, cebulę, majonez, czosnek i natkę wymieszaj, przypraw. Napełnij skorupki. Bułkę tartą wymieszaj z orzeszkami. Posyp jajka, dociśnij. Usmaż na oliwie.Źródło: Chwila dla Ciebie