Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki na kazda okazje
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 416
Przepis dnia
Pyszne, proste i tanie danie obiadowe, które przygotujecie bez włączania piec...
Odsłon: 416
Składniki
Make zmieszac ze smietana,dodac zoltak i cale jajko oraz szczypte soli i spirytus wymieszac,wyrobic ciasto rozwalkowac jak nalesniki,minimalnie podsypujac maka ,pokroicna paski 3cmi dlugosci10-14cm,naciac na srodku na dl3cm przez otwor przewinac koniec paska.Rozgrzac tluszcz,smazyc faworki,osaczyc z tluszczu,ulozyc w piramidy,posypac cukrem pudrem.SMACZNEGO:)
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47632
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 229