Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fit kulki rafaello z kaszą jaglaną
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
1. Kaszę przepłucz pod bieżącą wodą, włóż do garnka i zalej szklanką mleka. 2. Kaszę możesz ugotować także na wodzie zamiast mleka. 3. Gotuj na małym ogniu do momentu, aż kasza wchłonie mleko (mieszaj co jakiś czas). 4. Ugotowaną kaszę włóż do blendera. Dodaj do niej 30 g wiórków kokosowych, erytrytol i aromat migdałowy. Całość zblenduj na jednolitą masę. 5. Z gotowej masy formuj kulki, a następnie obtaczaj je w pozostałych wiórkach kokosowych. 6. Gotowe kulki włóż do lodówki na minimum 2 godziny. Kulki przechowuj w lodówce.