Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231987
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1570
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231987
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Składniki
Gruszki obierz,przekrój na ćwiartki,usuń pestki.Każdą ćwiartkę pokrój na plasterki.Przesmaż na maśle z cukrem.Przestudź.
Ser zmiksuj nasadką z nożykami z cukrem,jajkami i mąką kukurydzianą.Dodaj wiórkii kokosowe,wymieszaj.
Foremkę wyłóż papierem do pieczenia nałóż kilka łyżek masy,na niej rozłóż porcję gruszek.Nakładaj na przemian masę i gruszki,aż do wyczerpania składników.Piecz godzinę w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 stopni.Ciasto podawaj lekko ciepłe.