Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Goście pukają,a my nic nie mamy jak na złość:( Jednak jest ciasto i gruszki,słodkości w 15min.zaskoczycie nimi znajomych,a smakiem bedą zachwyceni:)
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17470
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 607
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5316
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17470
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 607
Składniki
Ciasto rozwinąć i pociąć na kwadraty, w każdy kwadrać włożyć polówkę obranej gruszki. Boki ciasta obwinąć wokół gruszki. Wierzch udekorować dwoma spiralnie zwiniętymi paskami. Dać pół łyżeczki marmolady. Piec w 200st.góra-dół do złotego koloru. Zimne posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!