Do góry

Desery Przepis na:

Francuskie poduszki z budyniem i czeko-śliwką

Francuskie poduszki z budyniem i czeko-śliwką

Autor:

Przepisów i artykułów: 661 Ocena: 10162

Dodano:

Odsłon: 10198

pyszne, szybkie co nieco do popołudniowej kawy :-)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Piekarnik nagrzać na 200 stopni. Budyń ugotować w mniejszej ilości mleka, pozostawić żeby lekko ostygł. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty (u mnie wyszło 8) na każdym ułożyć łyżkę budyniu i łyżeczkę czeko-śliwki* lub opcjonalnie kostkę czekolady. Skleić poduszki. Piec ok. 20 min. Smacznego :-) * przepis na czeko-śliwkę znajduje się na moim profilu

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń