Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, szybkie co nieco do popołudniowej kawy :-)
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4186
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416532
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4186
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416532
Składniki
Piekarnik nagrzać na 200 stopni. Budyń ugotować w mniejszej ilości mleka, pozostawić żeby lekko ostygł. Ciasto francuskie pokroić na kwadraty (u mnie wyszło 8) na każdym ułożyć łyżkę budyniu i łyżeczkę czeko-śliwki* lub opcjonalnie kostkę czekolady. Skleić poduszki. Piec ok. 20 min. Smacznego :-) * przepis na czeko-śliwkę znajduje się na moim profilu